Slovenija ima talent na Pop TV 2023

Letos smo se v našem Plesnem klubu Impulz @impulzdance odločili, da se tudi mi odpravimo pokazat kaj znamo na televizijski show Slovenija ima talent na Pop Tv.

Naj se vam najprej predstavimo kdo smo.

Zaslužen za celotni idejni paket ter koreografijo je naš plesni učitelj in koreograf Matic Eržen @maticerzen. Plesalke v skupini Impulz pa so:
Lara Letnikoska @lara_letnikoska, Neja Eger @neja.eger, Ana Čermelj @ana_cermelj, Jona Gantar @jonagantar, Klara Kveder @klarakveder, Lina Dolinar @lina.dolinar in Stela Urbanc @stela_urbanc. Skupaj plešejo že od samega začetka, to je že dobrih 8 let in so res zelo povezane med sabo. Plešemo in treniramo v Plesnem studiu Impulz v Kranju, občasno pa tudi v Medvodah. Drugače imamo veliko podpornikov med našimi soplesalci, saj imamo plesni šoli tudi v Domžalah in Ljubljani in smo med sabo vsi zelo povezani.

S to idejo smo se že dlje časa spogledovali, vendar smo šele letos po pobudi nekaterih plesalk in njihovih staršev idejo tudi realizirali.

Za ta prijekt smo pričeli delati že v mesecu marcu. Naš koreograf Matic Eržen si je najprej izdelal celotni idejni koncept in pripravil koreografijo in styling za sam predizbor na Talentih. Natrenirali so koreografijo, posneli video in poslali smo ga na predizbor na Pop TV.

Kmalu smo dobili pozitiven odziv s strani televizije in se začeli pripravljati na novo koreografijo ter poiskali kostume za avdicijsko snemanje oddaje @slovenijaimatalentpoptv.

3.6.2023 smo bili povabljeni na celodnevno snemanje v studio v Ljubljani, kjer smo snemali razne intervjuje, prihode na oder, predpripravo in ogrevanje pred nastopom ter sam nastop. Bilo je res zabavno in punce so neizmerno uživale. Mislim, da se to tudi vidi na samem posnetku. Naše punce so namreč ene prave impulzivne bombice. Polne energije, zabavne, igrive, predvsem pa noro rade plešejo, trenirajo in se družijo med sabo.

Avdicija je seveda več kot uspela. Bilo je odlično in punce so dobile 4 krat DA. Juhuuu….., noro dobro. Odziv žirantov, ki jih vsi poznamo: Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Andrej Škufca je bil fenomealen in Impulz nastop jih je res zelo navdušil. Prav z veseljem in s toplino v srcih smo poslušali njihove komentarje, saj je bila to potrditev za naše trdo delo in zagon za naprej. Komaj čakamo da izvemo, ali smo se uvrstili v naslednji krog. V tem času bomo vseeno pripravljali kaj novega in še bolj močno trenirali. Nikoli se ne ve, morda pa nas izberejo v polfinale. Treningi dekletom res vzamejo ves prosti čas, vendar to počnejo z užitkom in brez izgovorov. Upamo, da se prebijemo naprej.

Seveda vas ob tem vabimo, da nam sledite, nas vzpodbujate in glasujete za nas.

Spremljajte nas na Instagramu @impulzdance, Facebooku @plesnistudioimpulz, You Tube kanalu @Impuz Dance Studio in na Tik Toku @impulzds.

Članek pripravila Darja Šuster @darja_suster
Vodja Plesnega studia Impulz Kranj in Medvode

V Kranju, 22.10.2023

Pridruži se nam

Ti je všeč naša energija, igrivost in predvsem vrhunsko odplesane koreografije?